„Incubatorul de condeie”

 

In perioada 15 septembrie-15 noiembrie 2010, se va desfasura Concursul Literar National „Incubatorul de condeie”, o initiativa a ADLITTERA Project si d’Avid Communication Boutique.

Concursul vine in sprijinul scriitorului amator din Romania, ii ofera spatiul unde sa-si afirme aptitudinile literare si unde sa fie stimulat, dar, mai ales, ii ofera o recompensa, publicarea si promovarea sa de editurile partenere ale concursului. „Incubatorul de condeie” vrea sa ofere o motivatie tuturor celor talentati, sa nu se opreasca din scris. Totodata, concursul acesta vrea sa creasca interesul pentru cultura, educand tinerii prin lectura si creandu-le un spatiu alternativ si mult mai apropiat de gustul lor pentru a se exprima liber.

Competitia, organizata la nivel national, este deschisa tuturor autorilor ale caror lucrari nu au mai fost publicate, cei interesati putand sa isi inscrie manuscrisele pana la data de 15 octombrie 2010.

Incubatorul de condeie” este compus din patru faze de proiect. In prima faza, se va desfasura procesul de selectie a inscrierilor si de jurizare. Inscrierile se fac in perioada 15 septembrie-15 octombrie 2010. Sectiunile pe care se desfasoara concursul sunt: poezie, proza scurta, scenariu.

A doua etapa cuprinde ateliere creative, ce vor incepe in luna octombrie si vor dura pana la mijlocul lunii noiembrie, un vernisaj final cu o componenta de networking, evenimente desfasurate in weekenduri.

A treia etapa este cea de premiere si de publicare a castigatorilor, premiere ce va avea loc in cadrul Targului de Carte Gaudeamus.

Back to top