69 de motive stupide ca să te apuci de citit, un proiect Hyperliteratura și Editura Adenium

69 de motive stupide ca să te apuci de citit, un proiect Hyperliteratura și Editura Adenium

Volumul 69 de motive stupide ca să te apuci de citit reprezintă primul proiect editorial Hyperliteratura.ro și adună o selecție a celor mai interesante și provocatoare materiale publicate în cei trei ani de existență a revistei culturale.

Lansarea va avea loc pe 16 mai, în Inspayer (Str. Batiștei nr. 24 A). ”Începem de la 19:00, dar te așteptăm oricând, pentru că «închidem» la ultimul cititor care citește, bea sau dansează. Intrarea se va face cu cartea, care se va găsi la intrare, la prețul de 25 de lei! Iar primii 100 de cumpărători vor primi cadou încă o carte, la alegere, din cele 100 de titluri oferite de partenerii noștri. Special Guests: Vlad K. Tăușance și Mario De Mezzo. Afterparty cu DJ Olah Calin”, spun organizatorii evenimentului.

Și tot ei vă avertizează, dar eu zic sa încercați pe pielea voastră: ”Cartea asta n-o să-ți folosească la absolut nimic! Adică să ne-nțelegem de la bun început: o carte nu este necesară. Iar aceasta cu atât mai puțin. O carte nu satisface nicio nevoie obligatorie, bazală, nu mulțumește trebuințe imediate, primordiale. Nu-ți promite nimic, nu garantează nimic. E un obiect dispensabil. Te cultivă, te deșteaptă, îți dezvoltă imaginația, dar nu e musai (să vrei) să fii mai deștept. Poți trăi mult și bine fără să știi nimic. Poți să rămâi în continuare prost și Pământul tot o să se învârtă.
Pentru ceilalți însă, am adunat 69 de motive, de idei, recomandări, analogii și analize, discuții și dezbateri, povești, curiozități și călătorii. Un „ghid” util pentru cei pasionați de literatură și cărți, la începutul formării unei biblioteci, și în același timp o carte savuroasă pentru cunoscători, pentru împătimiții cititului, care vor găsi cu siguranță viziuni proaspete asupra cărților, alături de nenumărate titluri și autori noi.”

Pagina de Facebook a cărții – https://www.facebook.com/69demotivestupide
Evenimentul – https://www.facebook.com/events/477747079043492/
Informații – http://hyperliteratura.ro/69-de-motive-stupide-adenium/

Back to top