Albumul „Viața TE Obligă. Nu renunța nici în ruptul capului!” este despre noi toți

Albumul „Viața TE Obligă. Nu renunța nici în ruptul capului!” este despre noi toți

Teodora Maftei a fost acel om pe care ți l-ai fi dorit în permanență lângă tine. Energia, optimismul și dorința de a face întotdeauna mai mult în orice situație se molipseau, inevitabil, către oricine ar fi stat de vorbă cu ea.

Pasiunea Teodorei a fost fotografia și avea darul de a observa cele mai mici detalii, care făceau ca fiecare fotografie să fie specială pentru ea. Timp de un an de zile, a selectat fiecare fotografie pentru acest album și a scris textele, a gândit așezarea în pagină și a găsit titlul potrivit, astfel încât totul să reflecte cât mai aproape de realitate viziunea ei pozitivă despre viață, familie, prieteni, muncă, relații.

Însă nu a reușit să-și vadă visul împlinit. Incendiul din Colectiv a găsit-o în primul rând la concertul trupei pe care o iubea cel mai mult, Goodbye to Gravity, cu aparatul pregătit să surprindă orice moment. Teo, așa cum o știm noi, colegi, prieteni, familie, a fost o luptătoare. După mulți ani în care a suferit operații pe creier și nu numai, această ultimă provocare a fost mult prea mare, chiar și pentru ea.

Albumul Viața TE Obligă. Nu renunța nici în ruptul capului! este despre noi toți, pentru că noi toți avem ceva bun în noi, avem o parte din Teo. Albumul este moștenirea lui Teo, viața văzută în zeci de culori și viața văzută în alb și negru. Este chiar viața noastră și a lui Teo, este formată din culoare și durere, umbre și lumini, este speranță fără disperare, multă iubire, optimism și firicele de fericire. Teo a fost mai colorată decât toate fotografiile ei, pentru că nu a acceptat niciodata să stea în genunchi.

Back to top