Concurs de recenzii 2
Aventurează-te în lectură!

Concurs de recenzii 2  Aventurează-te în lectură!

UPDATE: Dragilor şi dragelor, pentru că am primit mai multe recenzii de la voi, jurizarea se va prelungi cu o săptămână, din motive de Gaudeamus. Prin urmare, câştigătorul va fi anunţat pe data de 28 noiembrie. Vă mulţumim pentru înţelegere.

 

BookMag încurajează în continuare creativitatea literară a bloggerilor și îi premiază pe cei mai buni! După cele două săptămâni de recenzii pentru cărți de dragoste, a venit acum rândul cărții de aventuri! Așadar, dacă ţi-a plăcut o carte de aventuri, scrie despre ea pe blogul tău (sau pe al unui amic)! Cea mai bună impresie de lectură va fi postată pe BookMag și va fi premiată cu cărți la alegere în valoare de 200 de lei!

Regulile concursului nostru sunt următoarele: scrieți recenzia pe blogul vostru, având grijă să precizați undeva că este participantă la concursul nostru, înscrieți BookMag în Blogroll, postați linkul recenziei voastre în secțiunea de comentarii a acestui anunț de concurs.

Concursul este valabil în perioada 7.11 – 18.11, iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 21.11.  Recenzia câștigătoare va apărea pe BookMag în ziua anunțului. Materialele voastre vor fi jurizate de Virginia Costeschi (director editorial BookMag & elefant.ro), Alexandra Rusu (publisher Booktopia) și Dragoș Butuzea (blogger Chestii livrești).

Chiar dacă nu câştigaţi de la prima participare, cititorii blogului vostru vor câştiga din experienţa voastră de cititor!

 

Back to top