Curtea Veche Publishing, lansări și reduceri la Gaudeamus 2013

Curtea Veche Publishing, lansări și reduceri la  Gaudeamus 2013

Curtea Veche Publishing își aşteaptă cititorii la o nouă ediție a Târgului Internațional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură (20 – 24 noiembrie 2013, Pavilion Central Romexpo București). Pentru a încheia cel de-al 15-lea an de activitate cu un dar pentru Cititorii de Curtea Veche, editura pregătește la târgul de carte unele dintre cele mai generoase promoții ale anului, ce vor include și două zile cu reduceri de până la 80% la toate cărțile – Black Friday (22 noiembrie) și Black Sunday (24 noiembrie).

Printre noutățile Curtea Veche Publishing de la această ediție a târgului Gaudeamus se numără un album biografic dedicat ASR Principesei Margareta a României (Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare de Sandra Gătejeanu-Gheorghe), una dintre cele mai așteptate cărți de bucate ale lui Jamie Oliver (Gătește în 15 minute cu Jamie) și un volum de eseuri semnat de Adrian Cioroianu (Cea mai frumoasă poveste. Câteva adevăruri simple despre istoria românilor).

În cadrul proiectului Cartea cehă, editura va prezenta trei titluri cuprinzând cele mai frumoase legende pragheze și povestiri ale autorilor cehi, volumul lui Karel Čapek, Povestiri dintr-un buzunar & Povestiri din celălalt buzunar fiind una dintre surprizele plăcute ale târgului.

Editura a pregătit și o serie de cărți scrise de autori români: O tribună captivantă de Alexandru Matei, Bișnițari, descurcăreți, supraviețuitori de Zoltán Rostás și Antonio Momoc, O istorie literară a vinului în România de Răzvan Voncu, Ion Barbu, în timp și dincolo de timp de Basarab Nicolescu, Grigore Gafencu și proiectul Europei Unite. Vol. III.

Colecția Cărțile copilăriei se va îmbogăți cu un nou volum – Povestea regelui Arthur și a cavalerilor săi, iar fanii colecțiilor de dezvoltare personală EZO, Metta și Biblioterapia se vor bucura de noi titluri: Bucuriile înțelepciunii, scrisă de maestrul meditației budiste Yongey Mingyur Rinpoche, Secretele energiei de dr. Alla Svirinskaya, Antioxidanții. Rețetă pentru viață de Bryce Wilde.

Back to top