Ghiduri pentru părinți

Ghiduri pentru părinți

Grupul Editorial Corint a lansat noua serie Ghidul părinților, care conține cărți dedicate creșterii, îngrijirii și educării copiilor. Sunt patru cărți scrise într-un stil colocvial, prietenos, fără pretenții „științifice“, cu multe exemple concrete și sfaturi pe care le veți putea aplica imediat.

Ghidul părinților. Alimentația conține sfaturi de nutriție pentru copii de la 1 la 10 ani și include atât cazuri practice, cât și sugestii de meniuri și jocuri care să stimuleze apetitul copiilor în perioadele în care suferă de vreo boală.

Ghidul părinților. Intrarea la școală este un manual de gestionare a situațiilor generate de adaptarea copiilor la programul de grădiniță și școală. Autorii, reputați psihologi francezi, au avut grijă să includă aici cele mai simple și eficiente metode pentru rezolvarea problemelor de adaptare a copilului și cele mai bune sfaturi pentru ușurarea tranziției din mediul familial în cel școlar.

Ghidul părinților. Un elev de nota 10 este un volum plin de sfaturi pentru depășirea dificultăților din perioada școlară și încurajarea performanțelor școlare. Secretul stă în abordarea pozitivă, atât a situațiilor delicate, cât și a celor care necesită răbdare și conduc la performanță.

Ghidul părinților. Autoritatea parentală se referă mai ales la construirea unei relații sănătoase părinte-copil, la stabilirea unor granițe și la rezolvarea diplomatică a unor situații conflictuale fără apelare la violență verbală sau fizică.

Tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți ghidul care răspunde nevoilor dumneavoastră parentale sau nevoilor copilului și să aplicați sfaturile specialiștilor.

Back to top