GOmentorship reia seria de conferinte

conferinte GomentorshipMarți, 15 martie, de la 19.00, GOmentorship reia seria de conferințe cu profesioniști talentați care le vorbesc tinerilor despre dificultățile și satisfacțiile alegerilor profesionale. Luna martie va fi dedicată „femeilor excepționale”. GOmentorship este un proiect ORICUM sprijinit de postul de televiziune TLC și Universitatea din București. 

Evenimentul are loc la Sala de Lectură a Facultății de Litere din capitală, durează două ore, iar intrarea este liberă, în limita locurilor din sală.

Melania Medeleanu, Anca Buliman, Ada Roseti și Andreea Paul (Vass) vor vorbi despre începuturile lor în carieră, despre transformările care le-au definit traseul profesional și despre cum arată o zi de muncă pentru fiecare dintre ele.

Oricum este organizaţia non-profit ce şi-a propus să transforme felul în care industriile creative contribuie la dezvoltarea României. Misiunea sa este aceea de a crea proiecte cu un grad de sustenabilitate mare, destinate în principal tinerilor sub 30 de ani. Prioritare pentru Oricum sunt educația și ramuri ale industriilor creative precum cinematografia și designul.

Echipa care conduce astăzi asociaţia a contribuit în ultimii patru ani la proiecte ce au implicat activ peste 25.000 de tineri: ShortsUP, Cluburile de film One World, GOmentorship si AIC – un proiect de dezvoltare a antreprenoriatului în industrii creative ce demareaza în toamna anului 2010.

Back to top