Mașina elefant.ro este în drum spre Iași

Mașina elefant.ro este în drum spre Iași

În dimineața aceasta, Simona Huțanu din Iași, câștigătoarea Marelui Premiu la tombola aniversară elefant.ro, a venit să își ia trofeul: Chevroletul Spark verde, pe care l-ați admirat la Bookfest 2011, în Centrul vechi, în Piața Parlamentului. Nu a crezut cu adevărat că este marea câștigătoare până nu a văzut mașina. Și chiar și când a primit cheia și actele mașinii era puțin reținută.

De fapt, prietena noastră Simona (ca să ne lăudăm, clientă veche a librăriei online, dar asta am descoperit abia după ce numele ei a fost ales de computer) și-a dorit cărți. ”Am văzut că sunt 500 de premii la tombola aniversară elefant.ro și m-am înscris pentru că îmi doream să câștig cărți. Socoteam că din 500 de premii în cărți, poate că unul ajunge și la mine. Nici o clipă nu m-am gândit la mașină, nici prin cap nu mi-a trecut că eu aș putea lua marele premiu. Iar când am primit vestea, aveam o zi atât de proastă, încât n-am crezut nici o vorbă până nu mi-am văzut numele în lista câștigătorilor și mesajul pe Facebook”, ne-a povestit ea.

Acum, deși a primit darul cu o bucurie reținută, Simona Huțanu face deja planuri: ”O să-mi plimb copiii, chiar îmi doream o mașină, iar acum o să profităm din plin de acest premiu”.

Back to top