Metropolis aniversează Seniorii Teatrului Românesc de Ziua Mondială a Teatrului

Duminică, 27 martie 2011, de Ziua Mondială a Teatrului, Metropolis celebrează  Seniorii Teatrului Românesc. Cu această ocazie, de la orele 13.00,  Teatrul Metropolis și Magazinul Cocor vă așteaptă în Piața Timpului unde vor aniversa cariera maestrului Radu Beligan, Președinte de onoare pe viață al Institutului Internațional de Teatru.

În prezența a numeroase celebrități din lumea teatrului și a filmului românesc, în semn de recunoaștere și prețuire, i se va acorda o stea pe WALK OF FAME-ul din Piața Timpului, maestrului Radu Beligan, Director Onorific al Teatrului Metropolis.

În același cadru festiv, George Ivașcu, Directorul Teatrului Metropolis, va citi mesajul anual al Institutului Național de Teatru, “Pentru un teatru în slujba omului”, dedicat acestei importante zile și transmis tuturor teatrelor din lume.

În semn de omagiu adus Zilei Mondiale a Teatrului vă invităm să închinăm o cupă cu șampanie, începând cu orele 19.00, la Club Prometheus, unde Teatrul Metropolis va continua celebrarea marilor artiști care în acest an sunt aniversați sub egida “Seniori ai teatrului și filmului românesc”:  Ion Besoiu – 80 de ani,  Florin Piersic  și George Motoi – 75 de ani, Violeta Andrei – 70 de ani, Eugenia Maci, Tora Vasilescu și Radu Gheorghe– 60 de ani.

Cu aceast prilej, lansăm noul proiect al teatrului, Metropolis Alternativ, realizat în parteneriat cu Fundația Anonimul, la Clubul Prometheus, unde vor fi prezentate producții ale Teatrului Metropolis.

Back to top