Mihaela Rădulescu a lansat o carte-joc la Bookfest 2011

Deși se teme de singurătate la stand la fiecare lansare de carte într-un târg de profil, Mihaela Rădulescu a reușit să adune cel mai numeros public la standul editurii Polirom, pentru lansarea celei mai recente cărți ale sale, Întreabă-mă orice. Sesiunea de autografe a durat aproape o oră.

„Nu e un test psihologic, nu e o carte de citit pagină cu pagină, ca un roman, cu nerăbdarea de a ajunge la final. O poți deschide zilnic, la întâmplare, poposind, ca pe o bancă în parc, la fiecare întrebare inedită, la fiecare întrebare pe care nu ți-a pus-o nimeni, niciodată, respirând aerul curat al sincerității. Cine își răspunde onest și abrupt lui însuși este cel mai câștigat… Nu știu cât de pregătiți suntem să auzim răspunsurile limpezi ale altora, dar știu cât de stăruitoare poate fi uneori o întrebare și cât de multe schimbări poate provoca un răspuns“, spune autoarea.

Avem de-a face cu o carte-joc, în care poți răspunde la întrebările puse și nepuse ție vreodată, cititorule. Când vei fi sfârșit acest complex test de personalitate, vei realiza că te cunoști mai bine.

Back to top