Noutățile de la Curtea Veche la Bookfest 2012

Noutățile de la Curtea Veche la Bookfest 2012

Curtea Veche Publishing își aşteaptă cititorii la cea de-a VII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest cu multe surprize. Pentru cele câteva zeci de mii de vizitatori aşteptaţi, mai ales în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, editura a pregătit la stand titluri noi, reduceri între 15 și 50%, opt lansări de carte şi patru sesiuni de autografe cu autori îndrăgiţi. Vizitatorii standului vor putea participa la o tombolă cu peste 30 de premii atractive, iar cititorilor fideli li se va dedica un proiect intitulat „Cititori de Curtea Veche”.

Margareta Pâslaru, Lucian Croitoru, Mihaela Bilic sunt doar câţiva dintre autorii pe care îi puteţi întâlni la standul Curtea Veche Publishing, iar printre titlurile noi se numără Jamie, ministrul hranei sănătoase de Jamie Oliver, Viscolul de Vladimir Sorokin, Prieten drag, tovarăş al răposatului de Andrei Kurkov, Eu și Timpul de Margareta Pâslaru şi În apărarea piețelor, semnat de Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR.

Cititorii care vor face cumpărături de minim 50 de lei la standul editurii vor participa la o tombolă, cu premii în seturi de cărţi, produse şi servicii.

Back to top