Noutățile Nemira la Bookfest 2012

Noutățile Nemira la Bookfest 2012

Cel mai recent roman al lui Stephen King, JFK 11.22.63, primul volum din Enciclopedia religiilor de Michel Malherbe, antologia în două volume Războinicii, coordonată de George R.R. Martin și Gardner Dozois, Drood de Dan Simmons sunt doar câteva dintre noutățile atractive pe care le veți găsi la standul Nemira de la Bookfest 2012.

Stephen King, celebrul scriitor american care a doborât toate recordurile de vânzare şi de popularitate, revine cu o nouă carte: JFK 11.22.63. Un roman fascinant, inspirat din realitatea istorică şi politică a secolului al XX-lea, despre un călător în timp care încearcă să oprească asasinarea din 22.11.1963 a preşedintelui american John F. Kennedy. Devenit bestseller la scurt timp după publicare, romanul lui Stephen King îi mulţumeşte atât pe cititorii de science-fiction, cât şi pe cei pasionaţi de istorie. O ficţiune istorică împletită cu evenimente şi personaje reale din perioada 1958-1963.

Prin Războinicii (vol. 2) George R.R. Martin, scriitorul care a cucerit milioane de cititori cu saga Cântec de gheaţă şi foc, vă invită din nou într-un univers plin de urzeli, încleștări și festinuri. În acelaşi volum, Gardner Dozois povestește despre un război care schimbă lumea, David Ball vă provoacă să elucidaţi faptele unui împărat sadic, David Weber născocește o luptă dintr-o Românie condusă de Nicolae Băsescu, iar Steven Saylor se întoarce în Cartagina. Ţineţi-vă bine! Începe aventura! „Războinicii este o lectură palpitantă pentru cititorii de toate vârstele, o carte în care se întâlnesc maeștrii de azi ai povestirii.“ The New York Times

Nu pierdeţi nici primul volum, Voi aștepta, din antologia prozei scurte a lui Raymond Chandler, părintele literaturii polițiste, care va apărea anul acesta în patru volume la Nemira. Voi aștepta îl readuce în scenă pe celebrul detectiv Philip Marlowe cu noi aventuri.

La 200 de ani de la naşterea lui Charles Dickens, Nemira vă aduce povestea ultimilor ani din viaţa cunoscutului scriitor. Dan Simmons imaginează în Drood ultimii ani din viaţa lui Charles Dickens, celebrul scriitor britanic care s-a stins din viaţă înainte de a termina romanul Misterul lui Edwin Drood. Thriller scris pentru cei mai rafinaţi cititori, povestea îl urmăreşte pe Charles Dickens, care porneşte în căutarea enigmaticului Drood, avântându-se în Londra întunecată a secolului al XIX-lea, plină de personaje pitoreşti. O fantasmă pe nume Edwin Drood îşi vânează atât propriul creator, cât şi pe scriitorul Wilkie Collins, naratorul romanului.

La această ediţie a târgului Bookfest editura Nemira vă prilejuieşte, sâmbătă, întâlniri cu scriitorul Nedim Gürsel, unul dintre invitaţii de onoare ai Franţei la această ediţie a târgului, şi scriitorii români Dan Şanta şi Ana-Veronica Mircea.

Nemira oferă cititorilor care îi vor vizita standul reducere generală de 25%, oferta 2+1 și cărți cu prețuri minuscule, între 5 și 15 lei.

Back to top