Zoologia amuzantă, grație profesorului Revillod

Zoologia amuzantă, grație profesorului Revillod

Animalariul universal al profesorului Revillod este o carte spectaculoasă, interesantă, amuzantă. Este cadoul surprizător pentru adulții dornici de aventuri exotice și obiectul care creează dependență pentru copiii curioși să descopere noi și noi specii de animale. Se pot bucura la fel de intens de această selecție de „souvenirs zoologiques“ a profesorului Revillod, alcătuită pe baza însemnărilor pe care el însuși le-a făcut în cursul călătoriilor sale de-a lungul și de-a latul continentelor. Iar dacă vă mirați că n-ați mai auzit până acum de eruditul profesor, este pentru că a tot colindat mări și teritorii îndepărtate și n-a avut timp de publicitate.

Inteligent concepută, cartea are pe fiecare pagină un animal, iar pe verso-ul paginii anterioare puteți citi o scurtă frază de prezentare a acestuia. Cele trei lamele ale paginii permit „asamblarea“ altor și altor animale fantastice, cu nume dintre cele mai caraghioase. Astfel, din combinațiile născute între animale, prin simpla întoarcere a lamelelor, oricine poate avea propria grădină zoologică, plină cu nu mai puțin de 4.096 de specii fantastice, care apar la comandă și dispar imediat ce se întoarce pagina.

Animalariul are și o variantă digitală, o aplicație pentru iPad în care chiar puteți și colora noile specii descoperite, pentru ca totul să fie și mai distractiv. Dar, după părerea mea, tot varianta tipărită este mai amuzantă și mai incitantă.

Și pentru că tot se apropie Sărbătorile și știu că e mai bine să aveți un stoc de cadouri interesante din timp, vă recomand Animalariul drept dar de pus în ghete sau sub brad, pentru copii de toate vârstele.

Back to top