Autori

Aurora Liiceanu

Aurora Liiceanu, doctor in psihologie, a lucrat in cercetare si a predat psihologie la diferite universitati din Bucuresti, dar si la UQAM (Canada) sau EHESS (Franta). In prezent, este cercetator senior la Institutul de Filosofie si Psihologie „Constantin Radulescu-Motru” din cadrul Academiei Romane. De aceeasi autoare, la Editura Polirom au aparut Ranile memoriei. Nucsoara si rezistenta din munti (2003), Prin perdea (2009), Rendez‑vous cu lumea (2010) si Patru femei, patru povesti (2010, 2011).

citeste articole scrise de Aurora Liiceanu

Bogdan-Alexandru Stănescu

Bogdan-Alexandru Stănescu (n. 1979) a lucrat ca junior editor la Ziarul de duminica, incepind cu anul 2000. Din acelasi an a devenit redactor si cronicar literar principal al revistei Luceafarul. A publicat cronici literare, neintrerupt, in cele mai importante reviste culturale. De asemenea, a publicat poezie, proza si eseu in Adevarul literar si artistic, Luceafarul si Ziua literara.

Din 2004 a devenit producator executiv al emisiunii Parte de carte realizate de Cristian Tabara la ProTV.

Din 2005 a fost angajat ca redactor-sef al colectiei „Biblioteca Polirom”, pentru a deveni director editorial in 2006. Este prezent cu un eseu in antologia Generatia 2000 (Pontica) si cu proze in antologiile Primul meu fum, Prima mea calatorie in strainatate si Prima mea carte (ART, 2010).

citeste articole scrise de Bogdan-Alexandru Stănescu

Costi Rogozanu

Costi Rogozanu s-a nascut în 1977. A absolvit Liceul „Unirea” din Focsani, specializarea informatica.

A urmat cursurile Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti.

I-au aparut la Editura Polirom volumul de critică “Agresiuni, digresiuni” (2006) şi culegerea de proză scurtă “Fuck the cool. Spune-mi o poveste” (2007).

A coordonat împreună cu Şiulea, Ernu şi Ţichindeleanu antologia “Iluzia anticomunismului”, apărută la Editura Cartier.

citeste articole scrise de Costi Rogozanu

Back to top