O nouă carte care vă învață cum să cumpărați sănătos

Noua carte apărută la editura Trei Cum să cumperi sănătos de April Lane Benson vă oferă răspunsuri la întrebările despre ce înseamnă cumpărăturile inteligente, cum să faci față constrângerii de a consuma sau cum să-ți asiguri o asigurare financiară sănătoasă.

April Lane Banson

Câți dintre noi știm să diagnosticăm corect „dependența de cumpărături” și să înțelegem care sunt consecințele ei emoționale, sociale și, nu în ultimul rând, financiare? Psihologul american April Lane Banson oferă cumpărătorilor compulsivi, precum și apropiaților acestora un arsenal de tehnici și exerciții terapeutice, de sfaturi financiare și de programe comportamentale bazate pe experiența sa clinică îndelungată în tratarea persoanelor dependente de cumpărături. Cartea oferă și căi alternative de împlinire a nevoilor noastre profund umane, care nu vor putea fi nicicând satisfăcute doar de supraabundența bunurilor materiale.

April Lane Benson este creatoarea unui celebru program de terapie a dependenţei de cumpărături. De peste 25 de ani, practică terapia psihanalitică la New York.

Back to top