A apărut o nouă carte fantasy, Stranie, Întunecată şi Sexy

Cassandra ClareOrașul Oaselor este noul roman apărut recent la editura Leda, este cartea întâi din seria fantasy Instrumente mortale de Cassandra Clare.

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele, cu o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!

DAR DE CE-AR FI DEMONII INTERESAŢI DE O MUNDANĂ OARECARE, CUM ESTE EA?

ŞI CUM DE S-A TREZIT CLARY DINTR-ODATA CĂ ARE DARUL VEDERII?

VÂNĂTORII DE UMBRE SUNT GATA SĂ AFLE…
În timp ce se îndreaptă spre Clubul Pandemonium din New York, Clary Fray nu bănuieşte că va fi martoră la o crimă. Şi mai ales la o crimă comisă de trei adolescenţi care au pe braţe tatuaje bizare şi mânuiesc arme neobişnuite.

Aceasta este prima dată când Clary întâlneşte vânătorii de umbre, războinici porniţi să ucidă demonii de pe pământ şi să menţină controlul asupra vampirilor şi a vârcolacilor. Cu această ocazie, îl cunoaşte şi pe Jace, un tip superb, cu plete aurii. Clary este atrasă în lumea lui după ce mama ei dispare misterios şi ea însăşi este atacată de un demon.
Seria Instrumente mortale va fi ecranizată în curând și o va avea pe  Lily Collins în distribuţie. Stephenie Meyer, celebra autoare a hit-ului internaţional Amurg, s-a declarat fan al acestei serii: „Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!”
Cassandra Clare s-a născut la Teheran, în Iran, din părinţi americani.
O mare parte din copilărie şi-a petrecut-o călătorind împreună cu familia (inclusiv înHimalaya); până la împlinirea vârstei de zece ani, a locuit în Anglia, Franţa şi Elveţia. Cum părinţii ei îşi schimbau tot timpul domiciliul, cărţile au fost prietenii ei cei mai buni — oriunde se ducea, avea cu ea o carte. Anii de liceu şi i-a petrecut la Los Angeles, perioadă în care scria povestiri ca să-şi amuze colegii, inclusiv un roman intitulat The Beautiful Cassandra (Frumoasa Cassandra), inspirat de povestirea cu acelaşi titlu de Jane Austen (de unde şi-a luat mai târziu şi pseudonimul literar). După încheierea studiilor, Cassie a locuit la Los Angeles şi New York, unde a lucrat la diverse reviste. În 2004, inspirată de peisajul urban al Manhattanului, locul ei favorit, a început să scrie primul ei roman, Oraşul Oaselor, iar din 2006 s-a dedicat exclusiv scrisului.

Back to top