Acum Editura Leda are „Bal Mascat”

Bal mascatEditura Leda ne face cunoscuta apariția celui de-al doilea volum din seria „Sânge albastru” de Melissa De la Cruz – „Bal mascat”. Plin de glamour, suspans şi folclor cu vampiri, acest al doilea episod din palpitanta serie „Sânge Albastru” îşi va lăsa cititorii însetaţi să afle mai mult.

Schuyler Van Alen doreşte o explicaţie legată de misterioasele morţi care au avut loc în rândurile tinerilor vampiri. Împreună cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler călătoreşte în Italia cu speranţa de a-l găsi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei.


Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogaţi, puternici şi neumani – o gală a celor cu Sânge Albastru.
Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de şireata Mimi Force. O revelaţie, ascunsă în spatele măştilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna.

„O privire iscoditoare, ca de voyeur, aruncată spre vieţile magnaţilor din Manhattan — care, întâmplarea face, sunt chiar vampiri!” – Kirkus Reviews

„Împletind umorul subtil cu detaliile rafinate ale vieţilor celor fabuloşi şi însetaţi de sânge, De la Cruz ne propune o concepţie asupra vampirilor foarte diferită de tradiţionalii demoni care se tem de ţăruşi înfipţi în inimă.” – Booklist

„O intrigă plină de mistere, care îi va face pe tineri să nu poată lăsa cartea din mână.” – School Library Journal

MELISSA DE LA CRUZ este autoarea bestsellerului pentru adolescenţi The Au Pairs şi coautoarea unui foarte popular volum pentru adulţi, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas.
Melissa are apariţii frecvente la televiziune, CNN şi E! Entertainment Television, în calitate de expert pe teme de stil, tendinţe şi celebrităţi, şi scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan şi New York Times. A crescut la Manila, San Francisco şi New York, iar acum locuieşte la Los Angeles împreună cu soţul ei. Deşi Melissa nu este un Sânge Albastru, cunoaşte câteva persoane care sunt…

Back to top