O carte revoluționară care face lumină

Larry L. WattsDin 12 mai 2011, va apărea în librării cartea Ferește-mă, Doamne, de prieteni, de Larry Watts, apărută la editura Rao. Un volum despre războiul clandestin al blocului sovietic cu România.
Fapte și întâmplări cutremurătoare din istoria României sunt dezvăluite acum pentru prima dată.

O carte care va schimba spectaculos întreaga viziune asupra istoriei națiunii române.


Ferește-mă, Doamne, de prieteni
dezvăluie amănunte senzaționale din culisele spionajului și politicii internaționale, care au precedat revoluția din 1989 și manevrele care i-au urmat, precum și strategiile și tacticile adoptate de serviciile secrete din Blocul Comunist pentru a ține în frâu aspirațiile de independență ale României.
Acest volum examinează interesele strategice aflate în spatele relațiilor antagoniste ale României cu aliații din Răsărit, motivațiile incredibilei sfidări a țării noastre la adresa Moscovei, metodele de eliberare militară și de securitate din jugul sovietic, scopurile opoziției față de politicile de la Kremlin, și mai ales, reacția sovieticilor și a loialiștilor din rândul membrilor Pactului de la Varșovia în cele mai înalte consilii ale acestora, așa cum au fost acestea consemnate de lideri ai Partidului Comunist, de condamnați militari și de organe ale securității statului.

Adevăruri dureroase rostite acum pentru prima dată despre relațiile sovieto-române, ce conduc la o întrebare importantă: Cum de mai existăm ca națiune în ciuda tuturor vicistitudinilor istoriei?

Back to top