Mult așteptata „Poveste încâlcită” acum pe BLU-RAY Combo Pack și DVD!

DisneySâmbătă, 7 mai, cei mici sunt așteptați în Diverta Plaza România începând cu ora 17.00,  pentru a lua parte la o reprezentație de teatru de păpuși ca-n povești. Pro Video lansează O poveste încâlcită/Tangled în premieră pe BLU-RAY Combo Pack și DVD, o animație captivantă din lumea fermecătoare a personajelor Walt Disney.
Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu și Pavel Bartoș se numără printre părinții celebri care vor veni împreună cu cei mici pentru a petrece câteva ore într-o lume a poveștilor. De la eveniment nu vor lipsi nici Mădălina Drăghici, Adela Popescu și Diana Dumitrescu, mari fane ale animațiilor Disney. Alături de actori, copiii vor avea ocazia să învețe poezii, cântecele, să participe la jocuri amuzante sau sesiuni de facepainting și să interacționeze cu personaje magice.
Adaptarea unui basm clasic al Fraților Grimm, animația Disney, O poveste încâlcită/Tangled, redă cu mult umor și fantezie călătoria captivantă a prințesei Rapunzel (voce Mandy Moore). Răpită de mică  de către vrăjitoarea Gothel (voce Donna Murphy) pentru proprietățile magice ale părului ei, care, descântat într-un anume mod îi menține acesteia tinerețea veșnică, fetița e familiară doar cu modul de viață creat de mama vitregă.

Rapunzel va sta astfel închisă într-un turn, fără niciun contact cu lumea exterioară, iar acest mod de viață este singurul pe care îl cunoaște. Cu toate acestea, cea mai mare dorință de ziua ei este de a fi lăsată să vadă cum arată lumea de jos, iar aceasta i se va îndeplini mai repede decât s-ar fi așteptat, atunci când Flynn Rider (voce Zachary Levi), un tânăr căutat în regat pentru tâlhărie ajunge, încercând să scape de urmăritori, chiar în turn. Pornind într-o călătorie plină de peripeții alături de acesta, Rapunzel va descoperi pentru prima dată lumea reală din exteriorul zidurilor, va trăi primele momente de iubire și îi va regăsi pe cei care i-au dat viață, într-o animație fermecătoare.
Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe DVD și BLU-RAY Combo Pack: Descâlcirea Poveștii – Making Of, Aniversarea de 50 de ani, Introducerile inițiale cu cartea de povești (Versiune 1/Versiune 2).

Intrarea este liberă.

Back to top