Concurs pentru bloggeri
Scrie pe blogul tău despre o carte din literatura engleză

Concurs pentru bloggeri  Scrie pe blogul tău despre o carte din literatura engleză

BookMag încurajează în continuare creativitatea literară a bloggerilor şi îi premiază pe cei mai buni! După cărţile de dragoste, de aventuri şi româneşti, a venit acum rândul cărţii de literatură engleză! Aşadar, dacă ţi-a plăcut o carte de literatură engleză (poezie, proză, eseu, contemporană sau clasică), scrie despre ea pe blogul tău (sau pe al unui amic)! Cea mai bună impresie de lectură va fi postată pe BookMag şi va fi premiată cu cărţi la alegere în valoare de 150 de lei!

Regulile concursului nostru sunt următoarele: a) scrieţi recenzia pe blogul vostru, având grijă să precizaţi undeva că este participantă la concursul nostru, b) înscrieţi BookMag în blogroll, c) postaţi linkul recenziei voastre în secţiunea de comentarii a acestui anunţ de concurs.

Concursul este valabil în perioada 17 ianuarie – 27 ianuarie, iar câştigătorul va fi anunţat pe data de 30 ianuarie. Recenzia câştigătoare va apărea pe BookMag în ziua anunţului. Materialele voastre vor fi jurizate de Virginia Costeschi (director editorial BookMag & elefant.ro), Alexandra Rusu (publisher booktopia) şi Dragoş C. Butuzea (blogger chestii livreşti).

Chiar dacă nu câştigaţi de la prima participare, cititorii blogului vostru vor câştiga din experienţa voastră de cititor!

Back to top