De Dragobete iubim cărțile! Prima ediție a salonului de carte: LIVRESQUE

Din 24 februarie 2011, în lumea editorială se lansează un nou eveniment: Salonul Cărţii LIVRESQUE, organizat de compania Precise Marketing. Aflată la prima ediţie, manifestarea se desfăşoară în perioada 24-27 februarie 2011, la Sala Palatului, Bucureşti.
 
La eveniment vor fi prezenţi peste 30 de expozanţi, între care edituri  foarte cunoscute cum sunt Humanitas, Curtea Veche, Nemira, Corint, Paralela 45, Herald, Vremea, Monitorul Oficial, Proeditură si Tipografie, Lider şi Amaltea, dar şi edituri cunoscute îndeosebi de către cititorii lor fideli, precum Editura Carpathia, CECCAR, Vox 2000 sau Editura Militară. Printre expozanţi se vor afla totodată fundaţii culturale şi asociaţii de profil.
 
Pe lângă noile apariţii editoriale pe care le vor găsi la Livresque, vizitatorii vor putea participa la diverse lansări de carte, şi vor avea prilejul de a urmări momente artistice inedite şi interesante şi happening-uri, realizate cu sprijinul partenerilor de la Prom-Art. Lista completă a evenimentelor va fi disponibilă în următoarele zile pe site-ul www.precisemarketing.eu/livresque, precum şi pe site-urile partenere.
 
De asemenea, în cadrul salonului cărţii, va fi dechisă Cafeneaua literară, unde vizitatorii vor putea savura o cafea sau un ceai într-o atmosferă boemă şi se vor putea destinde asistând la dezbateri pe teme literare sau răsfoind cărţile proaspăt cumpărate.
 
Ca element de noutate, organizatorii vor lansa o altfel de campanie de într-ajutorare şi încurajare a lecturii. Pentru prima dată la un astfel de eveniment, vizitatorii vor veni cu cărţi de acasă, dar nu ca să facă schimb cu unele noi, ci să le doneze. Toate cărţile donate vor fi dăruite de către organizatori unui centru de plasament, astfel încât copiii lipsiţi de afecţiune părintească să nu fie privaţi de bucuria de a trăi aventurile de neuitat ale personajelor de poveste.
 
Organizatorii pregătesc şi alte surprize, la fel de plăcute, pe care le vor dezvălui în zilele următoare. Cei ce doresc să cumpere cadou o carte pentru Dragobete sau pentru primele zile din martie, de după eveniment, pot profita din plin de oferta generoasă de la Salonul Cărţii Livresque. 

De joi, 24 februarie, până sâmbătă, 26 februarie, salonul este deschis între orele 10.00-19.00. Duminică, 27 februarie, programul de vizitare este între orele 10.00-18.00.

Intrarea este liberă.

Back to top