Gary Chapman a lansat în România cartea ”Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediția pentru bărbați”.

Gary Chapman îi învață pe români cum să iubească și cum să se poarte în cuplu, pentru a avea o viață fericită alături de partenere. Autorul american a susținut vineri la Bookfest o conferință de presă în care a vorbit despre cel mai recent volum tradus în România, Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediția pentru bărbați, însă a oferit detalii și despre celelalte volume apărute la noi.

Bestseller internațional, volumul Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediția pentru bărbați. Cum să-i arăți partenerei că ești implicat trup și suflet în relație a fost tradus  în aproape 40 de limbi și vândut în peste 2 milioane și jumătate de exemplare, după ce a ocupat numărul 1 în topul New York Times. Cartea este o versiune adăugită a celebrei cărți Cele cinci limbaje ale iubirii, scrisă de același autor.

Volumul se adresează bărbaților căsătoriți sau implicați într-o relație și oferă sfaturi pertinente pentru rezolvarea problemelor de cuplu. Oamenii își exprimă dragostea în mod diferit, iar Dr. Gary Chapman spune că există cinci limbaje ale iubirii bărbaților: timpul petrecut alături de femeia iubită, declarațiile, darurile, serviciile oferite și contactul fizic. Pentru o relație sănătoasă, este important să descoperiți propriul limbaj de iubire, dar și pe cel al partenerei.

Gary Chapman este un autor de succes și un consilier matrimonial renumit pentru conferințele lui pe probleme familiale, organizate peste tot în lume. Bazându-se pe experiența sa de peste 30 de ani în domeniu, a scris 30 de cărţi destinate problemelor de cuplu, printre care Cele cinci limbaje ale iubirii. Cum să-ți exprimi față de partener implicarea trup și suflet, Iubirea ca un mod de viață,Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor, toate aceste titluri numărându-se printre cele mai bine vândute cărți de literatură nonfiction ale editurii Curtea Veche din ultimii ani.

Back to top