„Legende din Regatul Bufnițelor” poate fi vizionat direct de pe calculatorul tău

Începând de marți, 10.05.2011, filmul Legende din Regatul Bufnițelor/Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole poate fi vizionat online, în exclusivitate pe site-urile www.muvix.ro și www.mediadirect.ro.
Bazat pe seria de volume ,,Guardians of Ga’Hoole”, de Kathryn Lasky, filmul Legende din Regatul Bufnițelor marchează debutul regizoral în animație al cineastului Zack Snyder.
Spectaculos prin efectele vizuale de excepție, filmul este o incursiune fantastică și palpitantă în regatul bufnițelor. Pentru Soren, poveștile spuse în fiecare seară de tatăl său reprezintă cel mai frumos moment al zilei, determinând-ul să viseze la ziua în care el însuși va deveni un adevărat erou. Dar, legendele vor deveni realitate mai repede decât s-ar fi așteptat atunci când doi vor fi răpiți chiar de cei din Armata Purilor. Continuând să creadă în legendele pe care le iubește atât de mult, Soren îi va găsi pe Gardieni și împreună cu aceștia va pune la cale o evadare spectaculoasă, devenind eroul propriilor povești.
Cu o serie de actori de renume, Helen Mirren, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Abbie Cornish, care dau viața personajelor înaripate, Legende din Regatul Bufnițelor este un film de aventură fantastic, potrivit pentru întreaga familie.

Back to top