O noua serie pentru adolescenti a aparut la editura Leda

Micutele mincinoaseIn primul volum din noua serie Micutele mincinoase de Sara Shepard, „Fereste-te de fetele frumoase cu secrete intunecate”, toata lumea are ceva de ascuns: cu atat mai mult Spencer, Aria, Emily si Hanna. Noi intrigi in relatii adolescentine sunt descrise in aceasta carte.

„Spencer ravneste la iubitul surorii ei. Aria are fantezii erotice cu profesorul sau de engleza. Emily s-a indragostit de noua ei colega de scoala. Iar Hanna apeleaza la solutii dezgustatoare ca sa-si mentina frumusetea.

Dar, de cand prietena lor Alison a disparut, ele trebuie sa pastreze un secret si mai important.

De unde stiu eu? Uite ca eu stiu totul despre fetele rele care au fost candva, fetele obraznice care sunt acum si secretele intunecate pe care trebuie sa le pastreze. si… ia ghiciti ce voi face? Va voi spune tot ce stiu…”

SARA SHEPARD a absolvit Universitatea New York si a obtinut diploma de master in scriere creatoare la Colegiul Brooklyn.
In seria Micutele mincinoase, autoarea s-a inspirat din copilaria ei, pe care si-a petrecut-o in Philadelphia Main Line, unde locuieste si in prezent.

Seria Micutele mincinoase a fost tradusa pana in prezent in 18 tari iar serialul produs de ABC Family urmeaza sa se difuzeze si in Romania in cursul acestui an.

Back to top