Paulo Coelho – legenda personală continuă!

Paulo Coelho – legenda personală continuă!

Paulo Coelho rămâne unul dintre cei mai bine vânduți autori din lume. Până acum a vândut peste 140.000.000  milioane de exemplare din cărțile sale, dintre care peste 65.000.000 doar din marele succes Alchimistul.

În România s-au vândut peste 1.000.000 de exemplare Coelho, iar cu o expunere minimă de două lecturi per exemplar, putem considera că 10% din români au citit măcar un titlu al scriitorului brazilian.

Coelho are zilnic peste 2.000.000 de vizitatori pe blogul său, 6.646.278 de like-uri pe Facebook și aproape 2.500.000 followeri pe Twitter. Impresionant, nu? Forbes l-a numit cea mai influentă persoană de pe Twitter, după Justin Bieber.

După lansarea celui mai recent roman al său, Aleph, Coelho a fost pe primul loc în topul de vânzări Amazon.com, pe 1 octombrie, la doar patru zile de la lansarea cărții în Statele Unite. În aceeași zi a fost pe locul 2 în site-ul Barnes & Noble. În România cartea va apărea pe 20 octombrie, însă interesul pentru acest titlu este evident, mai ales după cronicile bune apărute în New York Times și în alte publicații celebre.

În cel mai personal roman al său de până acum, Paulo Coelho ne invită într-o curajoasă şi insolită călătorie către descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului său roman Alchimistul, Paulo trece printr-o profundă criză sufletească. Pentru a găsi o cale spre renaştere şi îmbogăţire spirituală, hotărăşte să aleagă un nou început, călătorind, cunoscând oameni şi descoperind locuri. Poposeşte mai întâi în Africa, apoi în Europa, ajungând în Asia cu Transsiberianul. Întâlnirea cu Hilal este însă cu totul neaşteptată. Alături de ea, Paulo va începe o călătorie mistică în spaţiu şi timp, descoperind calea către dragoste, către iertare şi către curajul de a depăşi încercările inevitabile ale vieţii. Aleph ne îndeamnă să ne privim cu alţi ochi trecerea noastră prin această lume: am ajuns acolo unde vrem să fim?

Back to top