Succesul Corint la Gaudeamus, asigurat de teen fiction

Grupul Editorial Corint a vândut la Gaudeamus 2010 următoarele titluri: Jurnalele Vampirilor 5, Întoarcerea: Căderea nopții de L. J. Smith, Tunele 4: Mai aproape de Roderick Gordon și Brian Williams și Iluzia. Erou și antierou în crizele economice de Andrei Hrebenciuc.
Corint Junior a avut vânzări bune la titlurile Tunele 4: Mai aproape de Roderick Gordon și Brian Williams, Basme de Petre Ispirescu, Viețuitoarele nopții (din colecția Sunete din sălbăticie – scene 3D cu sunete) de Maurice Pledger și Jurnalul fetelor – Un an din viața mea de Ellen Bailey.
Corint  se poate lăuda cu un top al vânzărilor format din Iluzia. Erou și antierou în crizele economice de Andrei Hrebenciuc, Cumințenia pământului. Strategii de supraviețuire în istoria poporului român de Mircea Malița și colecția Minidicționare bilingve, care include Minidicţionar englez-român, român-englez, Minidicţionar francez-român, român-francez, Minidicţionar german-român, român-german, Minidicţionar spaniol-român, român-spaniol, Minidicţionar italian-român, român-italian.
Iar editura Leda are un top sales format din Jurnalele Vampirilor 5, Întoarcerea: Căderea nopții de L. J. Smith, Academia Vampirilor 5, Limitele spiritului de Richelle Mead, Snow Crash de Neal Stephenson și Praxis de Walter Jon Williams.

Back to top