Târgul Book Expo America cu Fiction şi Non-Fiction românesc

George LazarPe 24 mai, Editura Eagle va fi prima editură românească care expune la BookExpo America, cel mai mare târg de carte al continentului nord-american. Pentru SF-ul românesc, 24 mai va fi ziua în care la cel mai important Târg de carte din America de nord, se va afla în expunere o carte science-fiction românească.
Îngerul păzitor, romanul SF al scriitorului George Lazăr, scriitorul botoşănean care a debutat editorial nu cu foarte mult timp în urmă, a fost adaptat special şi publicat pentru piaţa americană şi promovat, iată, într-un târg internaţional de o asemenea amploare.
De remarcat faptul că, alături de romanul lui George Lazăr, Editura Eagle va prezenta la BookExpo America alte două titluri, ambele ale scriitorului italian Roberto Quaglia: cartea filosofico-umoristică Jonathan Livingshit Pigeon – a Tale of Transcendence şi cartea document The Myth of September 11 – The Satanic Verses of Western Democracy.
Aceste titluri pot fi comandate în print de pe libraria Amazon şi, în curând, în versiune digitală, de la www.elefant.ro

Back to top