Prima zi online a elefant.ro. O zi istorica pentru noi, fiindca in ultimele patru luni si jumatate am lucrat intens la acest proiect si ne dorim foarte tare sa aiba succes si sa atraga cat mai multi oameni interesati de carte, muzica, film, jocuri.

Intrebarea pe care am auzit-o cel mai des ieri a fost „dar de ce elefant?”. Pentru ca e diferit de restul numelor de librarii online, pentru ca e un nume care la anul va fi deja un brand si pentru ca am dorit sa transmitem proiectului nostru unele dintre calitatile elefantului: longevitatea, memoria, carisma si… lista e mai lunga, dar va lasam sa ne descoperiti atuurile unul cate unul. Apoi, cititorii comunicatului de presa au fost socati de marimea investitiei: in ce poti sa bagi 1,2 milioane de euro? Daca te gandesti doar la un calculator, o conexiune web, o lista de edituri si o platforma simpla de e-commerce, da, poti sa spui pe buna dreptate ca e o suma astronomica. Dar elefant.ro inseamna o platforma online foarte performanta, inseamna un backup logistic impresionant pe care vizitatorii site-ului nu-l vad, inseamna o campanie de promovare care se va derula pe tot parcursul primului an de activitate, inseamna investitii in buna functionare a proiectului.

Dar sa revenim: va asteptam pe www.elefant.ro sa va alegeti carti, sa aflati noutati culturale, sa comentati titluri si albume, filme si jocuri si sa va largiti cercul prietenilor online cu cei care au aceleasi preferinte culturale.

Back to top