280 de cărţi citite şi 200 de ore de voluntariat – bilanţul campaniei vALLuntar

280 de cărţi citite şi 200 de ore de voluntariat – bilanţul campaniei vALLuntar

Campania online vALLuntar Mai multe cărţi, mai multe şanse prin care Grupul Editorial ALL şi-a propus să încurajeze lectura şi voluntariatul a ajuns la final. În perioada 24 ianuarie – 23 martie 2012 s-au citit 280 de cărţi şi s-au strâns 200 de ore de voluntariat. Acesta va fi realizat de către o echipă de angajaţi ALL pentru trei centre alese de primii trei bloggeri care au adunat cele mai multe minute de voluntariat: Simona Criste (789 minute), Kadia Yusupova (429) şi Maria-Emanuela Coman (405).

În perioada campaniei Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia bloggerilor cărţi la alegere de pe site-ul www.all.ro. Bloggerii au citit şi au scris recenzii la cărţile ALL pe blogul personal. Fiecare recenzie a valorat 15 minute de voluntariat iar fiecare referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, a adăugat încă 3 minute de lucru. Voluntariatul va fi realizat de echipa ALL până pe data de 8 iunie 2012 în centrele recomandate de cei trei bloggeri.

„Mă bucur că vALLuntar a avut un succes atât de mare. Implicarea peste aşteptări a bloggerilor, care au primit campania cu un deosebit entuziasm, nu ne-a dat altă soluţie decât să declaram deschis că vom face în curând şi ediţia a doua. vALLuntar este o campanie care poate deveni tradiţie şi care poate marca, cel puţin în lumea editorială, un început în dezvoltarea parteneriatelor din care toată lumea să aibă de câştigat. Le mulţumim tuturor cititorilor implicaţi, pentru lecturi, recenzii şi comentarii“, a declarat vicepreşedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.

Back to top