Apare „La cumparaturi cu Minnie”

Sophie KinsellaDependența de shopping se transmite genetic sau nu?
Aflăm răspunsul miercuri, 2 martie, începând cu ora 19.00, în Clubul Charme din capitală (str. Smârdan nr. 12) – CHIC-party cu ocazia lansării celui mai recent roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit, Sophie Kinsella: La cumpărături cu Minnie, apărut la editura Polirom.

Invitat special: Luana Ibacka
Vor vorbi despre carte: Virginia Costeschi (elefant.ro), Doru Iftime (The One) si Oana Boca, director de imagine Polirom

„Dacă ar putea să poarte toată lumea haine noi în fiecare zi, cred că depresia n-ar mai exista.” (Rebecca Bloomwood)

La cumpărături cu Minnie continuă seria de romane construite în jurul Rebeccai Bloomwood, cărți traduse pâna acum în peste treizeci de limbi. În ultima apariție din seria La cumpărături…, Rebecca Brandon, născută Bloomwood, atacă din nou, împreună cu fiica ei, Minnie, în vârstă de doi ani, care deja a preluat obiceiurile mamei: determinarea precoce și dependența de produsele cu etichete de marcă. Mai rău, Minnie pare să fie însăși întruchiparea vocii din capul lui Becky care n-o lasă să spună nu, când vine vorba de hainele de designer, cu cele mai drăguțe accesorii. Însă criza financiară lovește, în cele din urmă, și familia Brandon, iar Luke, cu capul mai pe umeri, o convinge pe Becky să devină din „fashionistă”, un pic mai „recesionistă” și, eventual, să poarte hainele din șifoniere mai mult de o singură dată. Când se apropie ziua lui de naștere, Becky încearcă să organizeze o petrecere surpriză, dar cu buget limitat pare imposibil. Situația scapă de sub control și explodează în secvențe improbabile, de un umor nebun.
A trecut o vreme de când fanii lui Sophie Kinsella au avut ocazia să se bucure de aventurile eroinelor sale, însă, iată, romanul La cumpărături cu Minnie va fi o recompensă.

„Cine-ar fi crezut că Becky Brandon, cu dorința ei nestapânită de a bate magazinele marilor firme și de a pune mâna pe orice chilipir, poate avea o rivală? Ei bine, iată că și-a găsit nașul în chiar micuța Minnie, nestapânita ei fiică. Ce urmează este ușor de imaginat…” (Publishers Weekly)

„Chick-lit sau nu, nimic nu stă în calea dorinței de lucruri strălucitoare a lui Minnie, mezina familiei Brandon, care abia ce a învățat să meargă și a plecat La cumpărături.” (St. Petersburg Times)

„Strigă tot timpul «Al meeeu! Al meeeu!», vrea mereu câte ceva și nimic nu o oprește. Minnie este vocea irezistibilă din capul lui Becky, care-i face viața și mai aventuroasă.” (Booklist)

Back to top