Apare primul număr din Alfred Hitchcock mystery magazine

Apare primul număr din Alfred Hitchcock mystery magazine

O revistă clasică americană de mistere, Alfred Hitchcock mystery magazine apare din octombrie și în traducere românească, la DuNE Publishing House.

Nu vă imaginați o fițuică de câteva pagini, care se termină într-o călătorie cu metroul de la Romană la Unirii. Licența românească a ediției americane are 134 de pagini, care includ povestiri reprezentative pentru toate subgenurile mystery.

Fondată în 1956, ediția originală este a doua ca importanță în rândul publicațiilor dedicate prozei scurte mystery, publicând de la scurte povestiri la nuvele, puzzle-uri, concursuri cu imagini, enigme de rezolvat.

În primul număr apărut în România sunt cinci povestiri: Crimă surdomută de B.K. Stevens, Dragoste și moarte de Michael Z. Lewin, Valoarea unei fotografii de David Hagerty, Oroarea sufletului meu de Marianne Wilski Strong și Lucille de Wayne J. Gardiner. Dezbatere cu noaptea în cap despre monsieur Poe, de Melville Davisson Post apare în secțiunea Clasici ai suspansului.

Începând de săptămâna viitoare veți putea achiziționa revista Alfred Hitchcock mystery magazine de pe elefant.ro, la prețul de 14.99 lei.

Back to top