”Cartea care te ajută! Podcast de vară cu Editura Trei” la Radio România Cultural

”Cartea care te ajută! Podcast de vară cu Editura Trei” la Radio România Cultural

Trăim într-un mediu stresant, în care suntem tot timpul pe fugă și în care nu mai avem răgazul să ne repliem și să fim în contact cu noi înșine. În această vară, Radio România Cultural își invită ascultătorii la o serie de exerciții de autocunoaștere și regăsire de sine.

“Cum stăpânim haosul vieții moderne”, „Cum ne purtăm cu personalitățile dificile”, „Învățarea rolului de părinte”, „Ce înseamnă să trăiești autentic”, „Reziliența: cum trecem peste necazuri”, „Cum depășim teama de eșec”, „Mame și fiice, o relație complicată” – sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate pe parcursul acestei veri la Radio România Cultural, începând din 17 iunie, în fiecare zi, de la ora 15:00.

”Cartea care te ajută! Podcast de vară cu Editura Trei” își propune să provoace ascultătorii să reflecteze la aceste probleme ale lumii moderne cu ajutorul unor extrase din volumele publicate la editura care în 2024 sărbătorește 30 de ani de la înființare.

Vor fi difuzate, în ediții de câte o jumătate de oră, fragmente din cărți audio citite de autori, actori sau oameni de radio. Combinând literatura cu volumele de popularizare a psihologiei și mediciniei, seria de emisiuni va fi o oază de calm și introspecție. Publicul Radio România Cultural va avea ocazia să se apropie de universul cărților prin intermediul suportului audio și, totodată, se va bucura de texte care nu doar delectează, ci pot fi și de ajutor în viața de zi cu zi.

Primele 14 episoade ale colecției pot fi ascultate pe site-ul Radio România Cultural, într-o secțiune special dedicată, începând din dimineața zilei de 17 iunie. Emisiunea este prezentată de Dan Vasiliu. Realizatori: Victor Popescu și Anamaria Spătaru. Producător: Anamaria Spătaru.

Back to top