Concert Yanni la Bucuresti

Zone ArenaPentru toți cei care așteptau cu nerăbdare o primă venire a legendarului artist și în țara noastră, iată că sunt vești bune. Discuțiile cu managementul artistului s-au concretizat, astfel ca Yanni, alături de orchestra sa, va susține un concert în capitală, mai exact la Zone Arena,  pe data de 13 septembrie, ora 20.00.

Agenția Vreau Bilet dă startul vânzărilor pentru acest eveniment cu o ofertă de nerefuzat oferind o reducere de 10% la achiziționarea a 4 bilete până la data de 20 mai.

Biletele au prețurile cuprinse între 100 și 350 de lei, în funcție de categoria de loc și au fost puse în vânzare în rețeaua Vreau Bilet  – Unirea Shopping Center – et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City.

Yanni, pe numele său adevărat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greacă și un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume și hituri la activ, spectacolele sale constituie o adevarată explozie de pasiune și talent oferind o experiență muzicală desăvârșită auditoriului. Chiar și acum, la trei decenii de carieră bogata și vârsta de 57 de ani, compozitorul declară că se află “în permanență în cautarea următoarei etape a evoluției sale, căci dedicânduși atâția ani acestei arte, e obligatoriu să o menții, sau cel puțin să te autodezvolți tu, ca și artist”.

A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” în 1992, urmând “In My Time” în anul 1993. De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice, şi  ABC News.  Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, deşi el preferă termenul de „contemporan instrumental“.

Spectacolul face parte cadrul turneului Truth of Touch, itinerariu muzical ce se va desfașura în Mexic, Panama, SUA, Canada, China, Europa şi America de Sud și care va include și România.

Back to top