Doar pentru bărbați!

Doar pentru bărbați!

Începând din această lună, www.elefant.ro este distribuitorul online al revistelor Playboy și Men’s Health. Intrați pe site și veți găsi o ofertă specială, de care cu siguranță veți profita după ce veți vedea recomandările noastre de lectură din Playboy:

 

  • Analiza serviciilor secrete din România. Cum arată un spion român? Cât câștigă și ce face? Cum se îmbracă? E un James Bond sau un funcționar plicticos?

„Dacă nu ia direct tramvaiul atunci când merge la serviciu, spionul român foloseşte, de regulă, o Dacia Logan sau o Skoda Fabia. Lucrează de dimineaţa până seara şi, în drumul spre casă, se opreşte la magazinul de la parterul blocului să-şi cumpere de-ale gurii. Stă la coadă şi arată ca un corporatist extenuat după o zi de muncă la multinaţională. Are însă un salariu mai mic şi o boală proporţional mai mare pe şefi. Care sunt întotdeauna mai mulţi”.

 

  • Cocaina tinde să nu mai fie drogul celor bogați în România. Un articol despre dependență și lumea tristă a narcomanilor de la noi.

„Îl aşteptăm pe Indianu pe lângă Calea Rahovei. Sunt cu Cristi, un tip de 24 de ani, înalt şi mai slab decât ţi-ai putea imagina. (….) Acum o oră, Indianu – legătura noastră – ne-a anunţat printr-un sms că în zece minute porneşte spre noi (….) Indianu e singurul intermediar acceptat de dealer, iar pe noi nici nu ne cunoaşte. Îl conving cu greu pe Cristi să se ducă chiar el la magazinul de unde tipul operează sub acoperire, sperând că, strecurând numele amicului să-i dea şi lui. Eu rămân în urmă. Cristi trece strada şi intră în magazin, unde-i explică tipului că vrea „albă” însă omul se preface că nu ştie despre ce e vorba şi-l trimite la plimbare. Cînd n-are ce face, dealerul îşi conduce afacerile într-o frizerie de lângă magazin. Dacă vine clientul, îi spune frizeriţei să-nchidă ochii şi-i pasează plicul. De la o vreme, în faţa magazinului s-a umplut de tineri de proastă condiţie din zonă, care au prins combinaţia şi sar pe tine după ce ieşi, să-ţi ia marfa şi banii. Nu e vorba de droguri legale sau heroină, ci de coca. De ce caut cocaină în Rahova şi nu prin vreo toaletă de club din centru?”

 

  • Interviu eveniment cu Ilie Nastase. Tenismenul revine in paginile revistei dupa 12 ani de absenta (a dat un interviu pentru primul numar al Playboy Romania).

„Domnişoara care a scris autobiografia mea m-a întrebat: Câte femei aţi avut?. De unde să ştiu?! (……) Zice: Nu, nu, că ştiu eu poveşti. Bianca Jagger, Diana Ross…. Zic: “Bine, una, două, trei, cinci… Cred că am exagerat. 400 e mult”. Zice: Nu, nu, că n-o să vindem cartea!. Zic “Da’ eu nu vreau să vinzi cartea, e autobiografia mea, nu e ficţiune”. M-a lăsat ce m-a lăsat, după care a revenit la povestea cu numărătoarea. (……) Zic: “Fac un deal cu tine. Să fie de la mine: 2 500!”. Şi-aşa a rămas. (rîde) Da’ pe cuvînt că n-au fost atîtea!“

Back to top