Final de concurs pentru un e-reader Kindle

Dupa cum bine stiti, timp de aproape doua luni am adus la concurs un e-reader Kindle pentru cititorii bookblog care comanda cel putin o carte din libraria virtuala elefant.ro.

Aceasta este insa doar una dintre componentele campaniei elefant – bookblog. Cealalta dimensiune consta in alegerea cartilor anului 2010 in viziunea editorilor si a cititorilor bookblog. Nu mai putin de 30 de titluri publicate anul acesta in Romania au gasit aprecierile voastre si, stim sigur, multe din ele au ajuns pe noptierele si rafturile cititorilor feroce pe care ne bucuram sa ii avem printre noi. 🙂 Dintre acestea, trei titluri, cate unul pentru fiecare categorie – fictiune, nonfictiune si carte pentru copii – vor fi desemnate cartile anului pe care il incheiem in cateva zile.

Ei bine, concursul a ajuns la final, iar sortii au decis un castigator dintre sutele de participanti care au scris codul promotional in observatiile comenzii plasate online. Ne face placere sa anuntam ca e-readerul Kindle, WiFi, cu display de e-ink 6″ (inch) goes to… Floarea Gheorghe, din Bucuresti, care a plasat o comanda in 24 decembrie 2010! Adica de Ajun. 🙂 Felicitari pentru premiu; echipa de aici va lua legatura cu dvs. pentru a stabili detaliile de livrare.

Multumim totodata tuturor participantilor care s-au adunat in numar mare in jurul nostru. Ar mai fi de precizat ca alegerea premiului pentru aceasta campanie nu a fost deloc intamplatoare. In perioada urmatoare pregatim cateva surprize, zicem noi, cel putin interesante pentru piata de carte din Romania. 🙂

Ramaneti aproape, revenim cu top 3 carti ale anului 2010.

Aceia dintre voi care descopera acum concursul pot consulta propunerile de cartea anului 2010 in pagina de aici.

Back to top