„Iubirile croitoresei”, recomandare elefant.ro

Standul elefant.ro de la Bookfest a găzduit prezentarea romanului Iubirile croitoresei, excepționalul debut al Mariei Duenas, o carte vândută în peste 1 milion de exemplare în Spania. Romanul se află în curs de traducere în peste 25 de limbi și urmează să fie adaptat pentru TV, într-o miniserie de 13 episoade care se vor difuza la sfârșitul acestui an.

Au vorbit despre această carte criticii literari Cristi Teodorescu și Elisabeta Lăsconi, traducătoarea Ileana Scipione, Oana Boca – director de imagine Polirom.

Splendida proză din romanul Iubirile croitoresei reunește amintiri, doruri și hărți din legendarele enclave coloniale din nordul Africii până în Madridul filogerman, în imediata posteritate a războiului civil și în Lisabona cosmopolită, forfotind de spioni, oportuniști și refugiați în derivă. Iubirile croitoresei este o aventură pasionantă, trăită în saloane haute-couture și mari hoteluri luxoase, unde conspirațiile politice și neștiutele misiuni ale serviciilor secrete se împletesc cu loialitatea față de cei iubiți și forța de neînfrânt a dragostei.

Back to top