Newsflash
Ce muzică ar asculta Gandalf azi?

Newsflash  Ce muzică ar asculta Gandalf azi?

Facebook a cumpărat compania Push Pop Press, un publisher de e-books, dar nu se lansează în acest domeniu. Va folosi platforma PPP pentru a oferi userilor Facebook „posibilitatea de a-și împărtăși poveștile”. Push Pop Press a devenit cunoscut la începutul acestui an, după ce a lansat aplicația Our Choice cu Al Gore.

Grădina și reședința pe care a folosit-o scriitorul J.M. Barrie – creatorul personajului Peter Pan – în satul scoțian Dumfries vor deveni, după renovare și reamenajare, centru național dedicat literaturii pentru copii. Pentru aceste operațiuni este necesar un buget de patru milioane de lire sterline, care va fi adunat din donații. Donatorii pot alege să devină Darling Friends, Wendy Friends, Peter Friends sau Crocodile Friends. Lansarea noului centru este programată pentru 2015.

V-ați întrebat vreodată ce fel de muzică ar asculta azi personajele voastre preferate din cărți sau filme? Cei de la Flavorwire au făcut un exercițiu de imaginație și au făcut un playlist amuzant pentru Cruella de Vil, pe care îl găsiți aici, și unul pentru Gandalf, pe care îl găsiți aici. Și tot ei vă propun lectura aspirațională, o listă de cărți despre cei putred de bogați.

Site-ul msn.com le recomandă tinerilor americani zece titluri de referință, pe care nu ar fi trebuit să le rateze în liceu. Cred că putem să preluăm lista și pentru liceenii români, de aici.

Edgar Allan Poe, Agatha Christie și Jane Austen se numără printre personajele unui nou joc video care va face ravagii peste Ocean, anunță blogul Forbes US. Word Fighter îi provoacă pe jucători să compună cât mai multe cuvinte din literele afișate aleatoriu pe ecran. Jocul va fi lansat la sfârșitul acestui an și va fi disponibil pentru iPad, iPhone, iPod Touch și Android.

Back to top