Nicole Kidman, rolul principal în ecranizarea romanului „Înainte să adorm“

Nicole Kidman, rolul principal în ecranizarea romanului „Înainte să adorm“

Christine Lucas, eroina celebrului roman Înainte să adorm de S.J. Watson, și-a găsit chipul hollywoodian – Nicole Kidman. Bestsellerul internațional, publicat de editura Trei în colecția Fiction Connection, va ajunge pe marile ecrane la începutul anului viitor.

Mai multe staruri de la Hollywood, între care Kate Winslet, Cate Blanchett, Helen Hunt sau Meg Ryan, și-au dorit să joace rolul Christinei, dar producătorii filmului au desemnat-o pe Nicole Kidman pentru această interpretare.

Romanul va fi regizat de Rowan Joffe, cunoscut publicului mai ales ca scenarist al filmelor The American (cu George Cloony în rolul principal) și 28 Weeks Later (cu Jeremy Renner, Rose Byrne și Robert Carlyle). Producția filmului este semnată de Ridley Scott (American Gangster, Gladiator, Kingdom of Heaven). Filmările vor începe spre sfârșitul acestui an.

De curând, cartea Înainte să adorm a fost nominalizată pentru Premiul Desmond Elliott, care se acordă romanelor de debut în Marea Britanie. Câștigătorul va fi anunțat pe 28 iunie. Până acum cartea a fost vândută în peste 40 de țări, și a devenit bestseller încă de la apariție în SUA, Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Bulgaria, Olanda și Belgia.

 

Back to top