Noutățile toamnei (3)
Cărțile fantastic…de bune

Noutățile toamnei (3)  Cărțile fantastic…de bune

Frank Herbert, Arthur C. Clarke, Stephen King, Philip K. Dick, Raymond Chandler, George R. R. Martin, Connie Willis sunt doar câteva nume din artileria grea cu care editura Nemira și-a cucerit cititorii de-a lungul anilor. Iar de la Mistica vin titluri despre care vorbim doar cu cei foarte apropiați.

Nici în această toamnă Nemira nu se va zgârci la noutăți. Nici nu știu cu care să încep…Hai să fie prima colecția Bonton, în care vor apărea Cartea plăcerilor de Tom Hodgkinson și Dan Kieran, Iubirea ca o țeapă de Alan Cohen, Jucăriile femeilor de Helge Epsen; aceste titluri vor fi însoțite de încă două în afara colecțiilor: Ghid de supraviețuire de John Wiseman și Să facem pace! de Stéphane Hessel şi Dalai Lama.

Colecția Nautilus, una dintre cele mai de succes colecții ale unei edituri românești de science fiction aduce noutăți semnate de Frank Herbert – Împăratul-zeu al Dunei și Ereticii Dunei, Arthur C. Clarke – Rendez-vous cu Rama, Philip K. Dick – Furnica electrică, Connie Willis – Vânturile de la Marble Arch – volumul al doilea și Cartea Judecății de Apoi.

În colecția Suspans vom citi un nou volum de Rodica Ojog-Brașoveanu – Întâlnire la Élysée, volumul doi al Antologiei de povestiri polițiste a lui Raymond Chandler – Crimă de mântuială, precum și volumul al treilea al seriei Cruciada, Recviem, de Robyn Young, precum și ediția broșată a volumului Dansul dragonilor de George R.R. Martin.

Admiratorii lui Stephen King care au devorat deja JFK probabil așteaptă următoarea carte din seria Turnul Întunecat. Vine în această toamnă: Lupii din Calla.

Mistica, o nouă linie de business din grupul Nemira, va include titluri precum Astroarmonia de Clara Negri și Învățături paranormale pentru o viață mai bună de Claudia Niță Donca. Până acum au apărut cărțile: Manual de reiki de Mikao Usui și Arjava Petter, Iluminarea.37 de trepte de Geshe Sonam Rinchen, Inițiere în channelling de Vitalliano Bilotta, 72 de îngeri de Mireille Labonte, Magia neagră (2 volume) de Abraxas și Axinor 555, Magia albă de Eric Pier Sperandio, Inițiere în iubirea karmică de Paolo Crimaldi.

Back to top