Să celebrăm împreună primul an de www.elefant.ro!

Să celebrăm împreună primul an de www.elefant.ro!

Librăria unde găsiți toate librăriile, pardon, toate cărțile din România împlinește pe 17 iunie un an de la lansare. 365 de zile în care am adunat o ofertă de 25.000 de titluri de carte, la care se adaugă mii de filme și albume muzicale, jocuri și jucării, audiobookuri, eReadere și cadouri. 365 de zile în care am câștigat nu doar clienți, ci prieteni care ne vizitează constant. 365 de zile în care am oferit poate tot atât de multe motive pentru a reveni pe www.elefant.ro, prin promoțiile și ofertele speciale prezente în permanență pe site-ul nostru. 365 de zile în care am convins că suntem un partener de încredere pentru companiile client și pentru furnizorii noștri.

Prin urmare, e rost de petrecere și premii, de promoții speciale și oferte care bat orice concurență!

Cu siguranță ați aflat deja despre tombola noastră aniversară, cu premii fantastice. Primul premiu dorit de mulți dintre clienții noștri deja a fost acordat: un iPad2, gadgetul care a revoluționat lumea tehnologiei. Următorul premiu, care va fi extras în 16 iunie, în preziua aniversării noastre, este o croazieră de lux pe Mediterana, oferită de partenerul nostru Happy Tour.

Probabil că v-ați surprins visând la o astfel de croazieră în timp ce citeați revistele mondene pline de articole despre cum își petrec vacanțele celebritățile mondiale sau puternicii oameni de afaceri: orășelele plutitoare le asigurau o călătorie în care primeau tot ce își doreau, petrecerile se țineau lanț, fiind alternate cu vizite la țărm în locuri exclusiviste sau încărcate de farmecul istoriei, ori cu activități relaxante, gen lecturi, tratamente spa, masaje, jocuri de societate, vizionări private, serate elegante.

Și iată ce înseamnă vacanță de lux:  cazare la bordul navei în categoria de cabină aleasă împreună cu agentul Happy Tour, mese în regim pensiune completă, cocktailul de bun venit cu căpitanul, activități de recreere (bibliotecă, jocuri, spectacole de teatru etc.), gym, fitness.

Taxele și serviciile portuare, taxele de servicii la bord, zborul până în zona de îmbarcare/debarcare și transferul aeroport-port-aeroport sunt incluse în pachetul de croazieră Happy Tour.

Nu sunt incluse în acest pachet serviciile medicale, excursiile opționale, cheltuielile personale (băuturile servite la bord, serviciul de spălătorie, tratamentele de frumusețe și sănătate, telefoanele, cumpărăturile, accesul la internet și convorbirile telefonice la țărm etc.), asigurarea medicală și asigurarea storno.

Prin urmare, dacă vă doriți o astfel de vacanță de lux pe un vas de croazieră Happy Tour, mai aveți două săptămâni pentru a vă înscrie la tombola aniversară elefant.ro, aici: http://www.elefant.ro/concurs-elefant.

Următorul premiu care va fi extras la tombola elefant.ro este o mașină Chevrolet Spark. Numele câștigătorului va fi anunțat în 20 septembrie 2011. Însă până atunci mai avem multe-multe premii în cărți, la extragerile săptămânale.

Back to top