Se lansează Revista de Povestiri

Se lansează Revista de Povestiri

Mâine seară, la ora 19, la Clubul Țăranului din MȚR, iese în lume Revista de Povestiri! Publicația, care promovează literatura prietenoasă și lectura creativă, își propune să devină un spațiu al imaginației, al talentului literar liber și deschis spre interacțiune, spre joc. Creațiile care te întâmpină aici spun o poveste, fie că o fac prin genul povestirii, al poeziei, al imaginii sau în alt fel.

Textele publicate în revistă au cel mult trei pagini și sunt scrise în majoritatea lor de autori debutanți, cu toate că ne lăudam și cu autori cunoscuți și admirați. Revista de Povestiri vrea să stimuleze scrisul, așa că pune la dispoziție spațiu pentru povestiri primite de la cititori și dă șansa celor care se potrivesc conceptului revistei să devină colaboratori permanenți.

Revista de Povestiri este un proiect al la fel de tinerei asociații Brain Fitness, care își propune să stimuleze creativitatea prin proiecte culturale și educative. Versiunea digitală va fi disponibilă doar pe www.elefant.ro și pe site-ul revistei. Pentru orice detalii posibile, www.revistadepovestiri.ro.

Back to top