Secret Santa în toată țara

Secret Santa în toată țara

Elefant.ro pune la dispoziția vizitatorilor săi o platformă inedită prin care oricine poate trimite și primi un cadou surpriză din partea altui Moș secret, în cadrul campaniei de Crăciun Secret Santa în toată țara. Campania are loc în perioada 02-17 decembrie și își propune să ofere românilor șansa de a-și trimite unii altora cadouri, păstrând în același timp factorul surpriză și aducând magia sărbătorilor în viața fiecăruia. Transportul cadourilor este oferit gratuit de elefant.ro. Mai mult, pentru fiecare dar făcut în campanie, elefant.ro și Salvați Copiii oferă mai departe un cadou pentru copiii la care Moș Crăciun nu ajunge întotdeauna.

Fiecare participant poate opta să își păstreze anonimatul sau poate face gestul său public. Astfel, dacă Moșul secret este de acord să își dezvăluie identitatea, cel care a primit cadoul îi poate scrie pentru a-i mulțumi. Pentru noi, actul de a dărui are o semnificație aparte. Credem în ocaziile frumoase și în bucuria românilor de a face parte din acțiuni mărețe. Până acum, Secret Santa era un concept adesea adoptat de angajații din companii care își ofereau unii altora cadouri prin tragere la sorți. Anul acesta ne-am gândit că Secret Santa trebuie să fie mai mult de atât. Trebuie să fie șansa de a uni români din toate colțurile țării și de a da fiecăruia șansa de a descoperi lucruri noi, de a se lăsa  inspirat de preferințele celorlalți”, a declarat Bianca Chirică, director executiv elefant.ro.

Procesul de înscriere este cât se poate de simplu:

  1. Vizitatorul elefant.ro intră în secșiunea Secret Santa.
  2. Alege un cadou care i se pare deosebit și îl achită online. (Transportul e gratuit din partea elefant.ro!). În cateva minute va primi un email de confirmare pentru înscrierea în campanie.
  3. Apoi așteaptă să vină Moșul și la el cu un cadou surpriză.
  4. În decurs de 24 de ore cel care primește cadoul este anunțat cine este Moș Crăciunul său, adică dezvăluim identitatea celui care i l-a trimis.

Pentru fiecare dar făcut în campania Secret Santa, elefant.ro va oferi mai departe cadouri copiilor din medii defavorizate, la care Moșul nu ajunge întotdeauna. Practic, fiecare participant în campanie contribuie activ la cadoul de Crăciun al unui copil. „Am decis sa sprijinim inițiativa elefant.ro de a oferi prin intermediul campaniei cadouri copiilor din atenția organizației Salvați Copiii. În fiecare an am avut acțiuni umanitare și am încercat să ajutăm copii din medii defavorizate, dar anul acesta fiecare dintre cei înscriși va fi, de fapt, cel care va face această bucurie unui copil. Orice utilizator înscris în această campanie este iarna aceasta Moș Crăciun pentru unul din ei“, spune Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii.

Aflați noutățile din campanie pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/Elefant.ro sau pe Twitter http://www.twitter.com/LibrariaElefant.

Back to top