Ștefan Mâșu a lansat volumul ”Omenirea secolului al XXI-lea și guvernul mondial”

S-a lansat la standul editurii Rao s-a lansat vineri, cartea lui Ștefan Mâșu, Omenirea secolului XXI-lea si guvernul mondial.

Cum este omenirea secolului XXI? Furtul de idei și plagiatul vor avea șansă? In cartea Omenirea secolului XXI-lea si guvernul mondial se deschide lumea în care trebuie să trăim într-o spiritualitate convergentă, în care binele va învinge răul. ”Cartea reprezintă complexitatea și analiza crizelor în viziunea unui specialist cu viziuni planetare. Orice problemă globală a omenirii este tratată amănunțit” a spus Ștefan Mâșu. Cartea este un apel la responsabilitate și un instrument cu o valoare enciclopedică pe care liderii politici ar trebui să-l folosească pentru a-și fundamenta deciziile.
Ștefan Mâșu, economist, doctor în științe, doctor Honoris Causa, înalt demnitar în Masoneria română și internațională, publică mai multe lucrări în domeniul Francmasoneriei și ezoterismului.
Fragment:
”Prin știință vom ajunge mai repede la Dumnezeu, ne vom cunoaște pe noi înșine, cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm, vom cunoaște rostul celorlalți și al celorlalte pe pământ.”

Back to top