Campania „Te așteptăm în librărie!“ 2013 ajunsă la mijlocul perioadei de promovare

Campania „Te așteptăm în librărie!“ 2013 ajunsă la mijlocul perioadei de promovare

Pentru cel de-al cincilea an consecutiv editura Herald implică cititorii, librăriile şi oamenii din spatele cărţilor într-o campanie naţională desfăşurată în perioada 1 august-1 noiembrie, cu tematica Focus pe Carte, care combină în mod inedit pasiunea pentru citit cu cea pentru fotografie şi imaginar.

Cărți de vacanţă, pentru o vacanţă cât o viaţă

Editura Herald a pus în mişcare, pentru perioada campaniei, aproape 20.000 de volume, disponibile publicului cititor în librăriile din toată ţara. Dintre cele 40 de titluri cuprinse în oferta de reduceri, cei mai multi cititori au ales lecturile care le pot lărgi orizonturile, atât exterioare cât şi interioare. Până acum, în topul preferințelor s-a plasat cartea Jurnal de Jiddu Krishnamurti, urmată îndeaproape de frumoasele Poeme Persane antologie a poeţilor Omar Khayyam, Saadi, Rumi, Hafez, titlu care a cunoscut o traducere de excepţie în limba română. În topul alegerilor se află şi cărţile Ferestre către copiii noștri de Dr. Violet Oaklander, Crescându-l pe Cain şi Prieteni buni, dușmani aprigi, un adevărat ghid în înţelegerea copiilor şi a psihologie lor.

Tu îţi cunoşti librarul?

Până la mijlocul lunii septembrie campania a adunat la un loc 63 de librari si peste 100 de librării, implicaţi în dezvoltarea comunicarii dintre cititori, cărţi şi profesioniştii dintr-o librărie.

Competiţia Librarul iscusit este gândită pentru a încuraja modernizarea şi exploatarea tuturor canalelor de comunicare pe care le au librarii din ţară la îmdemână pentru a promova cartea. Reprezentanţii librăriilor au fost invitaţi să îşi creeze conturi de promovare a activităţii lor, videoclipuri prin care prezintă ei librăriile în care lucrează. Intrând pe www.libraruliscusit.ro cititorii îşi pot vota preferatul, ajutându-l să câştige titlul Librarul Anului 2013. Tot acolo sunt disponibile şi albume foto cu noutăţile campaniei precum şi povestea fiecăruia dintre librari şi interviurile oferite de aceştia.

Focus pe Carte, concurs foto pentru publicul cititor

O altă componentă interactivă a campaniei este concursul deschis publicului larg, pasionat de cărţi şi fotografie! Până acum peste 20 de cititori au avut curajul să îşi înscrie fotografiile în concursul Focus pe Carte.

F64 susţine cu premii seminificative libertatea şi imaginaţia concurenţilor: aparate foto, rucsaci şi cursuri de fotografie pentru începători şi profesionişti. Premiile pentru public vor fi acordate în cadrul ediţiei 2013 a festivalului de carte Gaudeamus, carte de învăţătură!

Back to top