Cărți ale laureaților Nobel 2014 la Kilipirim, ediția de toamnă

Cărți ale laureaților Nobel 2014 la Kilipirim, ediția de toamnă

O ofertă impresionantă de cărți la prețuri „de kilipir”, peste 7.500 titluri, îi așteaptă pe cititori la ediția din această toamnă a celui mai important târg de carte cu discount, Kilipirim. Volume pentru copii și tineret, dar și pentru cititorii experimentați, deopotrivă beletristică, nonficțiune și albume de artă – acestea sunt produsele care compun oferta expozanților, pe parcursul celor cinci zile de târg (29 oct. – 2 nov., zilnic între orele 10.00 și 22.00, la Unirea Shopping Center – et. 2, Aripa Călărași).

Romanul Dora Bruder, semnat de cel mai recent câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură, Patrick Modiano, este una dintre cărțile care își așteaptă cititorii la standul editurii Rao. Oferta Rao include peste 1000 de titluri și reduceri care încep de la 30% și merg până la 70%. Pe lista recomandărilor speciale se află cărțile din seria „de buzunar” pentru adulți, care vor costa doar 12 lei, precum și cele din seria „de buzunar” pentru copii, la 9 lei. De asemenea, în lista ofertelor speciale se înscriu și volume de Jodi Picoult sau William Faulkner care vor costa doar 18 lei, precum și multe dintre titlurile seriei Rao CLASS (reduse de la 50-60 lei la 28 lei).

Aramis este una dintre editurile la standul căreia cititorii vor găsi peste 10 titluri care costă doar 1 leu. Oferta editurii include peste 250 de titluri și reduceri care încep de la 25% și ajung până la 70%. Lista ofertelor speciale include titluri la 1 leu, 2, 3 și 5 lei. Caietele de Abecedar la doar 3 lei, precum și povești clasice pentru copii, realizate la o calitate grafică de excepție, la doar 6 lei sunt două dintre titlurile care, cu siguranță, vor constitui o atracție pentru părinți.

La standul editurii Nemira, reducerile încep de la 35% și merg până la 50%. În plus, vor exista și pachete-cadou, cu 40% reducere, și multe cărți la prețul special de 10 lei. Îndrăgitul roman Doctor Sleep al lui Stephen King, Revolta – ultimul volum din seria Jocurile Foamei, bestseller internațional publicat în 32 de țări, al lui Suzanne Collins, ori volume semnate de Rodica Ojog-Brașoveanu, cea mai cunoscută autoare română de romane polițiste – acestea sunt doar o parte din recomandările speciale ale editurii.

Memoriile celei mai recente câștigătoare a Premiului Nobel pentru Pace, Malala Yousafzai, este doar unul dintre cele peste 700 de titluri cu care editura Polirom vine la Kilipirim. Cărțile de la standul Polirom și Cartea Românească au un discount de 30%, oferta fiind completată de o serie impresionantă de titluri (peste 300) la prețul special de 9,99 lei.

Curtea Veche Publishing a pregătit 550 de titluri la prețuri speciale, peste jumătate dintre acestea având prețuri cu 60-80% mai mici decât în librării. Editura și-a propus să ofere multe surprize, așa că multe cărți vor putea fi achiziționate cu un preț chiar sub 10 lei. Câteva dintre titlurile de care se vor bucura vizitatorii standului editurii sunt Acasă la Jamie de Jamie Oliver (de la 88 la 25 lei), Totemul lupului de Jiang Rong (de la 45 la 12 lei), Comunicarea cu oamenii dificili (de la 24 la 8 lei), Biblia sănătății femeii (reducere de la 53 la 20 lei).

Spre deosebire de edițiile anterioare ale Kilipirim, editura Humanitas va aduce la târg, pe lângă îndrăgitele cărți din ofertă, și o serie de jocuri pentru copii și albume de artă. La standul editurii, cititorii vor putea regăsi peste 700 de titluri, între care și cărți la prețuri „rotunde”, de 5, 10 și 15 lei.

La această ediție Kilipirim, Grupul Editorial Trei vine cu o ofertă de peste 300 de titluri: reducerile practicate sunt de 30%, însă există și o ofertă specială: peste 150 de titluri vor avea prețul promoțional de 10 lei. Cartea Lolei Lafon, Fetița care nu zâmbea niciodată, povestea legendarei gimnaste românce Nadia Comăneci, care a trebuit să plătească pentru propria maturizare, se află pe lista recomandărilor speciale ale editurii.

Anul acesta, editura Herald e prezentă la Kilipirim cu peste 240 de titluri ce au reduceri între 35 și 65%. De la Dao De Jing, cel mai cunoscut text clasic daoist, reeditat și îmbunătățit, până la Vâltoarea minții, cea mai recentă carte a renumitului Dr. Daniel Siegel publicată în limba română, dedicată minții adolescentului, și chiar până la fascinantul Kabat Zinn cu al său Mindfulness zi de zi, toate aceste noutăți editoriale sunt disponibile la târg. Printre numeroasele recomandări „de kilipir” din acest an se numără: Doctrina Kabbalei, la numai 10 lei sau Kafka, Nietzsche și Oscar Wilde – cele trei titluri din colecția COLIBRI se găsesc la doar 14.5 lei.

Peste 450 de titluri vor găsi cititorii la standul editurii Litera din cadrul Kilipirim: cărți pentru copii, albume de artă, dicționare, enciclopedii, volume la prețuri excepționale, ale căror prețuri au fost reduse cu 40%. Enciclopedia copilului deștept, unul dintre cele mai îndrăgite volume pentru copii, seria Disney (Doctorița Plușica, Violetta) sau albume excepționale de artă, precum cel dedicat Vaticanului, acestea sunt doar câteva recomandări.

200 de titluri cu reduceri care încep de la de 30% și ajung până la 60% îi așteaptă pe cititori și la standul editurii Prut – o ofertă bogată de carte pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru părinți: de la carte educativă, povești și carte-jucărie la capodopere ale literaturii române și universale, atlase tematice și enciclopedii. Atlasul lumii pentru cei miciSecretul lui Moș Crăciun, precum și volumele din seria „Lipește, colorează și învață” sunt doar o parte dintre recomandările speciale.

Editura House of Guides va fi prezentă la Kilipirim cu o ofertă de peste 120 de titluri. Reducerile încep de la 20% și merg până la 70%, iar pe lista recomandărilor speciale se află volume de interes pentru cei pasionați de gastronomie, precum Vinul în bucate de Valentina Iordan sau Paste și risotto, alături de cărți din zona de sănătate alternativă (Reflexologia zi de zi. 100 de masaje pentru a-ți fi bine de Carla Gaspar) sunt o parte dintre titlurile pe care cititorii le vor găsi la standul House of Guides din cadrul Kilipirim.

Back to top