Cinematherapy la Centrul Ceh

CinematherapyCentrul Ceh s-a intors din vacanta si isi face incalzirea luni 24 ianuarie, la primul Documentary Mondays din acest an, asa cum v-ati obisnuit deja, cu film, discutii si Pilsner Urquell. Filmul va rula de la ora 20:00 cu durata de 108 min. Intrarea va fi libera.
La granita dintre film, documentar si show de realitate TV, filmul nu ofera participantilor o sedinta de chirurgie plastica sau o reuniune cu fostii lor prieteni, dar le da sansa de a fi martorii propriilor vieti, uneori bizare, si prin urmare, a progresului acestora in fata traumelor personale.
Traind in epoca realitatii TV, este usor sa intri in povestile personale foarte emotionale ale unor oameni al caror viitor este modelat de catre o duzina de profesionisti. Cinematerapia incearca o abordare putin diferita. Un spot publicitar ce a rulat pe posturile TV din Cehia, invita acum ceva timp privitorii sa se alature unui casting pe baza caruia acestia urmau sa isi spuna povestile. 11 dintre cei ce au participat au fost supusi Cinematerapiei – camera de filmat devenind astfel un intermediar intre ei si lumea inconjuratoare.

Back to top