Doua ghiduri pentru intelegerea pietei imobiliare autohtone, semnate de ILIAS P. PAPAGEORGIADIS

Prin labirintul imobiliarelor, 100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succesDoua volume pe tema imobiliara „Prin labirintul imobiliarelor” si „100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes”, ambele semnate de Ilias P. Papageorgiadis, aparute la editura RG PUBLISHING, vor fi lansate marti, 25 ianuarie, incepand cu ora 19:00, la Hotelul Novotel Bucharest City Centre – Sala PARIS.
Alaturi de autor, la eveniment vor mai participa: renumitul psiholog Aurora Liiceanu, scriitorul si editorul Dan-Silviu Boerescu, Cristian Pantazi, redactor-sef HotNews.ro, si Viorel Lacatus, expert imobiliar.

„Romania nu este destinatia mea, Romania e destinul meu.” Ilias Papageogiadis

Ilias Papageorgiadis este CEO si unul dintre fondatorii companiei MORE Real Estate Services, clasata in topul primelor 10 firme de imobiliare din tara noastra, unul dintre brandurile care reprezinta cu succes Romania la majoritatea evenimentelor mondiale de top dedicate acestei zone de business.
Ilias Papageorgiadis s-a nascut la Katerini, Grecia, intr-o familie a carei istorie in domeniul comercial poate fi urmarita pe parcursul a peste doua secole.
De peste doua decenii, Ilias activeaza in industria media, iar de 16 ani este consilier politic, avand la activ zeci de campanii politice de succes, precum si alte proiecte comerciale si de consultanta.
A intrat pe piata imobiliara in anul 2002. Din 2004, si-a indreptat atentia catre Romania, unde, alaturi de fratii sai – Grigoris si Nikolas – a fondat grupul de companii MORE. In ultimii doi ani, compania-mama a grupului – More Real Estate Services – a ajuns in topul primelor 10 firme de imobiliare din tara noastra. MORE reprezinta, cu mandrie, Romania la majoritatea evenimentelor mondiale de top. Contribuie cu articole la rubricile din sectorul imobiliar ale marilor publicatii si este un vorbitor important la conferintele nationale si internationale din domeniu, incercand sa prezinte potentialul imobiliar si economic al Romaniei.

„Publicand cele doua volume, Ilias ofera un instrument de intelegere a mecanismelor reale ale unei piete esentiale.” (Cristian Pantazi, redactor-sef HotNews.ro)
„Autorul pastreaza acea linie de echilibru care-l face credibil atat in calitate de expert in domeniul sau de activitate, cat si, cu atat mai mult, pe teritoriul experimentului literar bine strunit.” (Dan-Silviu Boerescu)

Back to top