Concurs Facebook: Like, tag and book yourself!

Castiga o carte gratis pe facebook!
Like, tag & book yourself!

Am inceput sa ne dam cu elefantul pe facebook. Adica am pornit un concurs pe pagina de Like a retelei sociale din care fac deja parte cei mai multi dintre noi. Speranta noastra este sa reusim sa dam cat mai multe carti cititorilor care au inceput sa ne inconjoare. 🙂

Sistemul pentru concursul Like, tag & book yourself este destul de simplu si, daca aveti un cont pe facebook, credem ca va fi o placere sa participati.

Practic, in fiecare zi, intr-un moment ales la intamplare de un elefant bizar (sic!) vor fi scoase la concurs patru titluri, cate unul pentru cei mai rapizi patru prieteni.

Daca vreti sa castigati o carte, intrati pe pagina de concurs, dati like pentru a deveni fani ai elefantului si, in momentul in care incepe competitia, nu trebuie decat sa dati tag cu numele vostru pe una din cartile care va surad. 🙂

Castiga cel mai rapid dintre voi. Partea amuzanta este ca nu stiti niciodata in ce moment al zilei incepe concursul! Puteti sa verificati daca ati castigat cartea daca intrati pe pagina special dedicata de pe facebook sau urmarind comentariile la poza de concurs.

Si iata ca, in timp ce scriam aceasta insemnare, s-a incheiat concursul de astazi. Primul castigator va primi cartea in 24 de ore. Felicitari si va asteptam pe toti de maine!

Back to top