Editura Litera lansează cea mai bună comedie romantică din 2010

Aproape casatoritiJoi, 24 martie, începând cu ora 17.30, la Victoria Club (în incinta Grand Hotel Continental), editura Litera lansează cartea Aproape căsătoriţi, a scriitoarei Jane Costello.

Vor vorbi: Dana Săvuică – realizator şi prezentator TV, Dana Negrilă – redactor-şef revista InStyle, Irina Ilie – redactor coordonator al editurii Litera

Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare? Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotărăşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. In timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?
Aproape căsătoriţi a primit premiul pentru cea mai bună comedie romantică în 2010 (Romantic Novelists’ Association).

Back to top