În octombrie, 460 de titluri cu 35% reducere de la Trei

În octombrie, 460 de titluri cu 35% reducere de la Trei

Octombrie este luna editurii Trei pe elefant.ro: 460 de titluri cu o reducere de 35%. Asta înseamnă că vă puteți îmbogăți biblioteca personală cu încă o selecție bună de carte. Chiar așa, ce autor vă vine în minte când vă gândiți la Trei? Stig Larsson, Alex Leo Șerban, Camilla Lackberg sau oricare autor din Seria Neagră, Pascal Bruckner, Marc Levy, Beigbeder, Jong…ori dacă aveți gusturi elitiste Jung, Freud, Klein, Dolto? Aveți de unde alege!

Și, înainte de a vă povesti câte ceva din istoria acestei edituri, vă spune ce o să-mi aleg eu: în mod clar, Cartea Roșie a lui Jung și Jung. O biografie, de Deirdre Bair. Din Seria Neagră nu mai ce alege, le-am citit pe toate J. Dar mi-ar plăcea să citesc Hoțul de umbre, de Marc Levy (ale cărei cronici spun că e diferită de ce a mai scris francezul până acum), Templul din nori al lui Woodhead și să recitesc Trilogia regenerării. Ah, era să uit! Mă intrigă titlul ăsta: Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut.

Editura Trei are deja o istorie consistentă și o ofertă foarte bine închegată, grație istoriei sale de publishing, de peste 15 ani. Și nu mai este doar o editură, ci un grup editorial, care mai include  Pandora M, editură ce publică Funky Fiction: o literatură contemporană cu şi despre atitudini rebele, nonconformiste, provocatoare, și Lifestyle, o selecție de cărţi despre rafinamente culinare, vinuri de soi, amenajări interioare, întreţinere corporală şi bunăstare cotidiană.

Biblioteca de psihanaliză este cea mai veche colecţie a editurii Trei, cu peste 100 de titluri. În această colecţie au fost publicaţi în primul rând autorii clasici ai domeniului: Freud, Jung, Klein, Dolto, etc. Seria Freud, care include 17 volume, este disponibilă integral. Din seria Jung de Opere complete, care în final va însuma 18 volume, au fost publicate până în prezent 10. Din cele 4 volume ale seriei Opere complete de Melanie Klein, două sunt deja disponibile pe piaţă. Françoise Dolto este reprezentată prin 5 volume, D.W. Winnicot cu 6. Și lista crește anual.

Psihologie-Psihoterapie publică manuale universitare româneşti şi occidentale, tratate şi dicţionare, lucrări fundamentale în psihoterapie şi prestigiosul American Journal of Psychotherapy, ediţia în limba română, cu o apariţie trimestrială.

Colecția Psihologie Practică răspunde nevoii de cunoştinţe de psihologie utilizabile în viaţa cotidiană. Teme precum iubirea, cuplul, agresivitatea, ura, relaxarea, opoziţia altruism-egoism, sexualitate, funcţionarea psihicului, etc. sunt abordate de renumiţi psihologi contemporani, într-o manieră clară, pe baza a numeroase exemple, la care se adaugă soluţii practice.

Eroscop şi Fiction Connection sunt cele două colecţii de literatură pe care le propune editura. Prima se plasează sub semnul unei atitudini care, de la apariţie până în prezent, a constituit marca editurii Trei: aceea de a detabuiza anumite zone considerate problematice sau „păcătoase“ ale umanului. O colecţie „care pătrunde cu adevărat în miezul tenebros al pasiunilor omeneşti“, credea Pascal Bruckner în 2007, când s-a hotărât să se asocieze echipei editoriale. Cea de-a doua colecție nu este axată pe o temă anume, ci reprezintă o zonă literară generoasă, care propune lecturi plăcute, captivante, interesante, reconfortante.

Back to top